Päiväkoti Leikkis - Avoimet toimet

Avoimet toimet

Lastentarhanopettaja

Päiväkoti Leikkis on Espoonlahdessa toimiva 22 –paikkainen yhden ryhmän ostopalvelupäiväkoti, jossa lapset ovat iältään 1-5 –vuotiaita. Päiväkotiimme on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet niin Espoosta kuin Helsingistäkin.

Päiväkodin toimintaa ylläpitää vanhemmista koostuva Kivenlahden päiväkotiyhdistys ry ja päiväkodillamme on yli neljänkymmenenviiden vuoden historia ja perinteet päivähoidossa. Tarjoamme laadukasta päivähoitoa ja pyrimme huomioimaan ja tukemaan lasten yksilöllisiä kasvun ja oppimisen tarpeita. Hyödynnämme toiminnassamme läheisiä metsiä, rantaa ja asukaspuistoa.

Haemme pieneen, kodinomaiseen ja viihtyisään päiväkotiimme lastentarhanopettajaa oman työntekijämme äitiysloman ajaksi. Jos olet aktiivinen, positiivinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, saatat olla etsimämme henkilö. Työn voit aloittaa 24.11.2017 tai viimeistään tammikuussa 2018. Arvostamme kokemusta maahanmuuttajataustaisten lasten kanssa työskentelemisestä.

Kelpoisuusvaatimus: Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, taikka sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä. Haussa huomioidaan myös vastavalmistuneet lastentarhanopettajat.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palkkaus: Avainta(tes) mukaan

Työaika:38 h 45 min / viikko

Lisätietoja työpaikasta antaa päiväkodin johtaja Riitta Salli p. 050 409 6659. Hakemukset cv:n kera pyydetään lähettämään sähköpostiin: riitta.salli@leikkis.fi 10.11.2017 mennessä.