Päiväkoti Leikkis - Avoimet toimet

Avoimet toimet

Varhaiskasvatusyksikön johtaja

Tervehdys sinä empaattinen varhaiskasvatuksen ammattilainen, vastavalmistunut tai jo alalla toiminut konkari

Etsimme sinua pieneen päiväkotiimme tekemään merkityksellistä ja palkitsevaa työtä lasten parissa. Olet ryhmässä toimiva ja kasvatusvastuullinen päiväkodin johtaja.

Päiväkoti Leikkis on lähes viisikymmentä vuotta Kivenlahdessa toiminut kodinomainen, viihtyisä, remontoitu (sisäilmaltaan puhdas), vanhempien kannatusyhdistyksen ylläpitämä pieni ostopalvelupäiväkoti. Päiväkodissamme on toimivat jakotilat, jotka mahdollistavat hyvin pienryhmätyöskentelyn. Lähiympäristö tarjoaa oppimisympäristön laajentamisen lähimetsään, merenrannalle ja asukaspuistoon. Lämminhenkisessä päiväkodissa on 17 lasta, jotka on jaettu toiminnallisiin pienryhmiin. Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tänne on helppoa tulla. Haluamme tehdä töitä sen eteen, että päiväkotimme olisi paikka, jossa lapsen on hyvä olla ja kehittyä turvallisessa kasvuympäristössä sekä tukea lapsen yksilöllisyyttä ja sosiaalisia taitoja. Päiväkotimme on myös asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan arvostettu ja pidetty yksikkö.

Haemme varhaiskasvatuksen johtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 2.8 - 31.5.2022. Päiväkodin johtajana olet osa lämminhenkistä ja yhteen hiileen puhaltavaa työtiimiä, jossa jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään. Esihenkilönä vastaat päiväkodin arjen sujumisesta ja turvallisuudesta sekä toimit perheiden kanssa tiiviisti yhteistyössä. Päiväkodissamme on hyvä ja avoin työilmapiiri ja työhönsä vahvasti sitoutuneiden työntekijöiden vaihtuvuus on ollut vähäistä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivisuutta, läsnäoloa ja lapsilähtöisyyttä. Omaat organisointitaitoja, itsenäistä päätöksentekokykyä, pystyt positiiviseen kannustukseen ja olet joustava. Aiempi työkokemus varhaiskasvatuksen johtotehtävistä katsotaan eduksi. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä vaan aito kiinnostus ja innostuneisuus varhaiskasvatuksen johtajan työhön. Lupaamme perehdyttää sinut hyvin tähän työhön.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on maisteri tai vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen opinnot 60 op sekä riittävä johtamistaito.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Tarjoamme sinulle kodinomaisen, pienen päiväkodin, jossa sinut otetaan ilolla vastaan mukavassa ja huumorintajuisessa työyhteisössä.

Palkkaus Avainta tes mukainen

Voit tutustua päiväkotiimme: www.leikkis.fi tai Facebookissa Leikkis päiväkoti

Lisätietoja tehtävästä: Päiväkodin johtaja Riitta Salli 050 4096659

Hakemukset viimeistään 18.5.2021 sähköpostiin elisa.luoma@leikkis.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Varhaiskasvatuksen opettaja

Tervehdys sinä empaattinen varhaiskasvatuksen ammattilainen, tänä keväänä valmistuva tai jo alalla toiminut konkari, tule tekemään merkityksellistä ja palkitsevaa työtä ihanien lasten ja perheiden parissa.

Haemme sinua varhaiskasvatuksen opettajan äitiysloman sijaisuuteen 9.8.2021 alkaen. Haettava tehtävä on kokopäiväinen (38.15 h/vko). Huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat hakijat ja lupaamme perehdyttää sinut hyvin tähän tehtävään.

Päiväkotimme on lähes viisikymmentä vuotta Kivenlahdessa toiminut kodinomainen, viihtyisä, remontoitu (sisäilmaltaan puhdas), vanhempien kannatusyhdistyksen ylläpitämä pieni ostopalvelupäiväkoti. Päiväkodissamme on toimivat jakotilat, jotka mahdollistavat hyvin pienryhmätyöskentelyn. Lähiympäristö tarjoaa oppimisympäristön laajentamisen lähimetsään, merenrannalle ja asukaspuistoon. Lämminhenkisessä päiväkodissa on tällä hetkellä 17 lasta, iältään 2 - 5 -vuotiaita, jotka on jaettu toiminnallisiin pienryhmiin. Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja tänne on helppoa tulla. Haluamme tehdä töitä sen eteen, että päiväkotimme olisi paikka, jossa lapsen on hyvä olla ja kehittyä turvallisessa kasvuympäristössä sekä tukea lapsen yksilöllisyyttä ja sosiaalisia taitoja. Positiivinen pedagogiikka ja tunnetaitokasvatus ovat tärkeitä päiväkodissamme. Päiväkotimme on myös asiakaskyselyn mukaan arvostettu ja pidetty yksikkö.

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa nelihenkiseen tiimiimme, jossa olet osa lämminhenkistä ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jossa jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat laadukkaan pedagogiikan toteutumisesta tukien ja edistäen lasten kehitystä, kasvua ja oppimista. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivisuutta, sensitiivisyyttä ja heittäytymistä lapsen maailmaan. Aiempi työkokemus varhaiskasvatuksen opettajan työstä katsotaan eduksi. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä vaan aito kiinnostus ja innostus työhön.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään: varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus), johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisterilain 6.2§:n mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Tutustu toimintaamme Facebookissa päiväkoti Leikkis tai kotisivujen kautta www.leikkis.fi

Otamme sinut lämpimästi vastaan työyhteisömme jäseneksi.