Päiväkoti Leikkis - Sijainti ja tilat

Sijainti

Päiväkoti Leikkis sijaitsee meren läheisyydessä, Tyrskykujan päässä olevan kerrostalon alakerrassa. Leikkiksestä on lyhyt matka Kivenlahden asukaspuistoon (Hyökyvuori) ja urheilukentälle sekä Laurinlahden uimarannalle ja lähimetsiin. Lippulaivaan ja Ala-Kivenlahden palveluihin matkaa on n. 1 km.

Sijainti kartalla.

Kulkuyhteydet

Päiväkoti Leikkis sijaitsee 5 min kävelymatkan päässä Kivenlahdenkadulta, jota pitkin kulkee useita bussilinjoja. Pysäköintipaikkoja on sekä Tyrskykujan päässä että Aallon kääntöpaikalla (Aallonhuipun päiväkodin vieressä). Leikkikseen on myös hyvät ja rauhalliset kevyen liikenteen yhteydet eri puolilta Espoonlahtea.

Tilat

Leikkiksessä on kaksi isompaa tilaa, joista toinen toimii ruokailu- ja olohuoneena ja toinen liikunta-, musiikki- ja lepohuoneena. Lisäksi on pienempiä leikkihuoneita ja tiloja pienryhmätoimintaa varten. Tilojensa puolesta Leikkis on hyvin kodinomainen ja viihtyisä. Päiväkoti Leikkiksen sisäilman laatuun ja riittävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota syksyn 2015 mittavan remontin yhteydessä.

Päiväkodin tilavaa kaksiosaista pihaa reunustavat ympäröivien talojen pihakadut ja rauhallinen kevyen liikenteen väylä.